Maandag aan het einde van de middag is er een gewapende overval gepleegd op The Read Shop aan de Frederik Hendriklaan in Alkmaar. De politie was na de alarmering snel ter plaatse en heeft ook de Jan Willem Frisostraat - waarlangs de dader te voet is gevlucht - afgezet met het bekende rood-witte lint.

Tijdens zijn vlucht heeft de overvaller een aantal spullen weggegooid, waaronder een groot mes. Die heeft de politie met hulp van een diensthond gevonden en meegenomen voor verder onderzoek. (tekst gaat verder onder de foto)

Diensthond Bertus vindt een groot mes in de bosjes langs de vluchtroute van de man die The Read Shop aan de Frederik Hendriklaan overviel. (foto: Politiehonden Noord-Holland)


De politie zoekt volgens Burgernet een witte man van zo'n 1.80 meter lang. Hij is slank en droeg tijdens de overval donkere kleding. De politie riep getuigen op om de man niet zelf te benaderen. Wat er buit is gemaakt is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 806x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/