Leunend over het viezige tafeltje wacht je verveeld op je berenhap met curry. Onbedoeld luister je mee met een gesprek achter je: “...en dat kan toch niet!”, klinkt met samengeknepen stem. “Al maanden maak ik er melding van, maar ik hoor gewoon niks terug! Ze doen alsof het niet bestaat.”

Nu zit je rechtop, oren gespitst. Hier moet je iets mee. Je spreekt de mensen aan, vertelt over wat je doet en vraagt hun gegevens voor een afspraak. Hier zit een verhaal in.

Journalistiek ervaren als je bent, herken je een verhaal meteen. Achter de computer in een persbericht, maar ook tijdens het boodschappen doen, op een verjaardag, tussen de regels door. Je weet hoe lang je soms moet spitten en doorvragen om écht antwoord te krijgen op je vragen. Waar anderen een punt zetten, schrijf jij een komma.

Bij Streekstad Centraal krijg je alle ruimte om dit nog meer te ontwikkelen. Om je journalistieke visie te uiten. We zoeken iemand die z’n mond opentrekt en niet bang is om te zeggen wat er beter kan. Iemand die samen met ons wil groeien.

En oh ja, wij zijn niet zo van de strakke sollicitatiegesprekken. Stuur gewoon je CV met een korte toelichting. Of kom eens op de koffie en vertel je verhaal. Dan doen wij dat ook. (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Pin It
Bekeken: 1130x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/