Hooi, stro, voer, een regelmatig tandartsbezoekje: paarden onderhouden kost aardig wat. ''Het zou prachtig zijn als we zelf de paarden volledig zouden kunnen onderhouden, maar dat is momenteel niet zo,'' vertelt Femmy Veenstra, voorzitter Stichting Veenhuizer Hoeven. En daarom komt de duizend euro die ze dinsdag hebben ontvangen, zo goed van pas.

De hele maand april mochten  inwoners van Heerhugowaard en omstreken aangeven welk goed doel zij duizend euro gunden. En daar staken de Stichting Veenhuizer Hoeven en de HugoHopper met kop en schouders bovenuit. Dinsdag reikte Univé Ledenfonds de checks uit aan de stichtingen.

Veenhuizer Hoeven is een kleine organisatie waar mensen met een beperking begeleid kunnen paardrijden. Donaties zijn van groot belang voor de stichting;  de duizend euro wordt goed besteed. Zeker de oudere, rustige paarden, die zo geschikt zijn voor de cliënten, hebben af en toe en dierenartsbezoekje nodig. En die kosten kunnen aardig oplopen.
Pin It
Bekeken: 508x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/