Voetballen en tegelijkertijd geld inzamelen voor een goed doel. Dat gebeurde zaterdag bij AFC'34 tijdens een groots opgezet Mixtoernooi. Dankzij de deelname van negentien elftallen en sponsoren kon organisator Nick Zeijlmans na afloop een cheque van 1.050 euro overhandigen aan Koert de Groote, voorzitter van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar.

Het AFC'34 Mixtoernooi is meer dan alleen een vriendschappelijk voetbaltoernooi voor gemengde gelegenheidsteams om het seizoen mee af te sluiten. Er zijn ook optredens van bandjes en tot slot een afterparty bij Berries in de binnenstad. En er wordt geld gedoneerd aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar.

Maar liefst negentien teams hadden zich ingeschreven. Ze bestonden niet alleen uit AFC'34 leden en vrienden of familie, ook bij andere clubs was 'gerekruteerd'. Het toernooi draaide vooral om plezier en een sportief samenzijn, maar er werd toch ook fanatiek gespeeld. In een goed bekeken finale was het uiteindelijk team 'Tabbies' dat won.

Ook winnaars zijn kinderen in gemeente Alkmaar die graag een sport of culturele activiteit willen beoefenen, maar worden beperkt door geldtekort. Het toernooi leverde, samen met donaties van sponsoren, een bedrag van 1.050 euro op voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar. Deze organisatie helpt kinderen uit gezinnen met weinig geld met de aanschaf van bijvoorbeeld een lidmaatschap, sportspullen of een instrument.

De symbolische cheque erd overhandigd aan Koert de Groote, voorzitter van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 491x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/