Tygo Fontijn gaat na de zomer naar het voortgezet onderwijs en dus moet gemeente Bergen op zoek gaan naar een nieuwe kinderburgemeester. Die moet immers in groep 8 zitten. De zoektocht is gestart naar een kind dat nu nog in groep 7 zit en enthousiast is om de opvolger van Tygo te worden.

Tygo Fontein zit nu nog op basisschool De Windhoek en vervult zijn rol met enthousiasme. Hij helpt de burgemeester en de wethouders met officiële taken, zoals de opening van een nieuw schoolgebouw of de kermis, of aanwezigheid bij evenementen als de Sinterklaasintocht, Nieuwjaarsreceptie, Koningsdag en Dodenherdenking. Maar het belangrijkste is dat een kinderburgemeester de vinger aan de pols heeft over wat kinderen belangrijk vinden in gemeente Bergen, en hen vertegenwoordigt.

Vanzelfsprekend woont de kinderburgemeester binnen de gemeente, vindt hij of zij het leuk om met jong en oud om te gaan, en is deze niet bang of zijn of haar mening te geven.

Solliciteren kan met een mail of een korte video. Die kan tot en met 24 juni worden gestuurd tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 448x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/