Dankzij een getuige heeft de politie van Heerhugowaard een scooterdief op weten te pakken. Een bewoner belde dinsdag rond 21:00 uur de politie, omdat het leek of iemand aan de achterzijde van het station een scooter aan het stelen was. Niet veel later vonden agenten de vermeende scooterdief en is hij aangehouden voor poging tot diefstal.

De scooter stond nog op zijn plek, maar wel met een schroef in het slot. De verdachte had gereedschappen bij zich die geschikt zijn voor het forceren van sloten.

De politie roept mensen op om alert te zijn en bij verdachte situaties 112 te bellen. "Jullie kunnen ons enorm helpen in de strijd tegen de grote hoeveelheid diefstallen rondom het station en de winkelcentra in de gemeente." (foto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 367x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/