Ben Bijl is overleden. Hij was net 63 jaar oud geworden. De markante Alkmaarder kampte met kanker, maar ging tot bijna het laatste moment door met zijn werk in de lokale politiek.

Ben Bijl kan zonder meer een bekende Alkmaarder genoemd worden. Hij was vele jaren betrokken bij de stad en de gemeente als raadslid en fractievoorzitter. Vanaf 2006 via de Onafhankelijke Partij Alkmaar (OPA) en de laatste jaren via Belangen Alkmaarse Samenleving (BAS), een partij die hij zelf oprichtte. Ook als bouwvakker was hij regelmatig te zien. Toen Bijl bekendmaakte dat hij weer kanker had, was hij al enige tijd ziek. Op het moment dat het fractievoorzitterschap hem teveel werd nam zijn vrouw Pien Jellema het stokje over, maar hij bleef wel raadslid.

Ben Bijl liet onlangs weten dat hij de kerst niet ging halen, de zomervakantie misschien nog wel. Ook dat mocht niet zo zijn. Wel kon hij nog zijn 63e verjaardag op 30 april vieren en zijn tweejarig huwelijk met Pien op 2 mei.
Pin It
Bekeken: 1319x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/