Toen Wonen Plus Welzijn vertrok uit De Anbouw in Noord-Scharwoude, verloor de jeugd in Langedijk een belangrijke ontmoetingsplek. Dat zorgde ervoor dat jongeren vaker op straat rondhangen en daar is niet iedereen even blij mee. Maar er is nu een nieuwe locatie gevonden en binnenkort start de herinrichting van het kantoorpand aan de Wup 55 in Broek op Langedijk.

Eerder al vielen alle beoogde locaties in Noord- en Zuid-Scharwoude af. Een kantoorpand aan de Wup 55 in Broek op Langedijk bleek wél een geschikte plek. Inmiddels heeft de gemeente een huurcontract met de eigenaar gesloten.

Nu worden voorbereidingen getroffen om het nieuwe jeugdhonk op vrijdag 24 mei te openen, voor de periode van een jaar. MET Welzijn en cultureel jongerenplatform Villa Artquake zullen de activiteiten organiseren. Er wordt nog gewerkt aan een programma. De intentie is om een vaste ontmoetingsplek voor jeugd te creëren in de Oostrand in Noord-Scharwoude.
Pin It
Bekeken: 600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/