"Zijn volhardende inzet voor de Heilooër samenleving op verschillende plekken verdient bijzondere erkenning". Reden voor de gemeente om de Heiloo Waarderingsspeld uit te reiken aan Jacob Ouderkerken. Burgemeester Mascha ten Bruggencate verraste hem met deze eer tijdens de algemene ledenvergadering van de Historische Vereniging Heiloo in de Cultuurkoepel.

"Jacob Ouderkerken heeft zich vol verve ingezet voor de samenleving van Heiloo", aldus burgemeester Ten Bruggencate. "Hij is vanaf 2000 raadslid en tussen 2004 en 2014 wethouder geweest voor de PvdA. Hij zit onder andere in het bestuur van de Witte Kerk, is betrokken bij de Willibrorduslezing en bij de organisatie van de jaarlijkse 4 meiherdenking. Daarvoor zijn wij hem zeer erkentelijk en daar past een bijzondere waardering bij."

In 2019 werd Ouderkerken voorzitter van de Historische Vereniging Heiloo. Eind vorig jaar stopte hij en dat was zeker de moeite waard om even bij stil te staan tijdens de ledenvergadering in de Cultuurkoepel. En dat was meteen een een prachtig moment voor de burgemeester om hem de Waarderingsspeld op te spelden.


De Heiloo Waarderingsspeld wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die een bijzondere prestatie heeft verricht of die bijzondere waardering verdient voor de activiteiten die deze persoon of organisatie gedurende lange tijd heeft verricht.


Pin It
Bekeken: 182x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/