De gemeenteraad van Dijk en Waard heeft afscheid genomen van Naïma Ajouaau. Zij was vanaf januari 2022, toen Heerhugowaard en Langedijk fuseerden tot één gemeente, raadslid namens de PvdA. Ajouaau werd dinsdag door raadsvoorzitter Maarten Poorter met een bos bloemen bedankt voor haar inzet voor Dijk en Waard.

Naïma Ajouaau bezette de enige zetel die de PvdA in Heerhugowaard en Langedijk overhield na de verkiezingen eind 2021. Eerder was ze lid van de Provinciale Staten en betrokken bij het landelijk partijbestuur. Ajouaau legt haar taken vroegtijdig neer omdat deze voor haar niet meer te combineren zijn met haar functie als fulltime leidinggevende bij gemeente Amsterdam. Ze blijft op de achtergrond betrokken bij de PvdA-fractie van Dijk en Waard.

Hudson Louis neemt haar zetel en fractievoorzitterschap over. Naast zijn functie als finance manager bij een internationaal bedrijf was hij fractievertegenwoordiger van de PvdA. Louis werd dinsdag door Maarten Poorter verwelkomd en formeel geïnstalleerd.

Raadsvoorzitter Maarten Poorter verwelkomt Hudson Louis in de gemeenteraad van Dijk en Waard (foto: gemeente Dijk en Waard)

Pin It
Bekeken: 297x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/