Een minderjarige jongen is lichtgewond geraakt op Station Heiloo, nadat hij een vernieling had gepleegd en een omstander besloot in te grijpen. Dat gebeurde dinsdagmiddag. De jongen liep een aantal blauwe plekken en zwellingen op. De politie heeft niemand aangehouden en zal verder ook geen actie ondernemen, tenzij ProRail de vernieling aangeeft of de jongen aangifte doet van mishandeling.

De politie kreeg rond 15:40 uur melding van vernieling en mishandeling op Station Heiloo. Toen agenten aankwamen bleken de twee incidenten verbonden, licht een politiewoordvoerder toe. "Een minderjarige jongen had een paaltje met een noodknop vernield. Een getuige zag dat en is achter de dader aangegaan. Daarna zou hij die vastgehouden hebben tot de politie kwam. Er is geweld gebruikt, maar de collega's zagen geen reden om tot aanhouding over te gaan."

"De jongen had wat letsel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het gaat om wat blauwe plekken en zwellingen. De getuige wilde beletten dat de jongen er vandoor zou gaan." Het is niet duidelijk hoe de jongen precies aan zijn blauwe plekken kwam tijdens de worsteling,

"Het staat de jongen vrij om aangifte te doen", vervolgt de woordvoerder. "En de vernieling, het is aan de NS om wel of geen aangifte te doen. We hebben ieders gegevens en daarmee is voor ons de kous af voor nu."
Pin It
Bekeken: 307x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/