De welbekende kaasmarkt van Alkmaar was weer een succes. Vrijdagochtend was het een speciale editie: de Tulpenkaasmarkt. Oer-Hollandse tulpen stonden verspreid over het Waagplein. De toeristen waren er dol op. Om de cirkel rond te maken luidde wielrenner Laurens ten Dam de kaasbel. “Veel Hollandser krijg je het niet.”

Het is lente en de tulpenvelden staan weer vol in bloei. Roze, rood, oranje en geel. Nederland staat er bekend om. “Deze tulpen voor de kaasmarkt hebben we extra aan kleur laten komen”, zegt Jan Schilder van Schilder Tulips in Stompetoren.

De toeristen waren dol enthousiast en vertelden dat in meerdere talen voor de camera van Streekstad Centraal: “They are absolutely fantastic” en "Wunderschön." Niet alleen de toeristen vonden het bijzonder, zo zei een Hollander: “Echt Nederlands, het kan niet beter.”
Pin It
Bekeken: 806x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/