De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Astrid Kamphuis, Astrid is altijd een buiten kind geweest Hield van eindeloos buiten spelen, maar ook van paardrijden. Haalde op haar 16 het Diploma sociaalpedagogisch werker.
Ging een tijdje op reis en volgde een Meubelmakers opleiding. Had zelfs
een eigen zaak.. Toen ontmoette ze iemand die de landbouw bij de zorg bracht. En zo is het begonnen In februari 2005 werd zij boerin van Zorgboerderij en Kwekerij Astresia. Haar Hobby’s? Ze vindt het heerlijk om oude troep op te knappen, planten te zoeken en te marktplaatsen.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 482x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/