In de nacht van vrijdag op zaterdag is brand gesticht bij het clubgebouw van TC Bergen. Het is de derde keer in korte tijd dat er brand wordt gesticht bij een tennisclub. Eerder waren BSV Bergen en de Pesiehal in Alkmaar ook al slachtoffer van brandstichting.

Op camerabeelden is te zien dat er rond 03:50 uur iemand over het hek langs de Landweg klimt. Duidelijk is te zien dat de persoon een jerrycan bij zich heeft en langs de tennisvelden naar het clubgebouw loopt. Op het terras is een brandbare vloeistof op de grond gegooid en in brand gestoken.

De sporen van de brandstichting bij TC Bergen zijn duidelijk zichtbaar. (foto: Streekstad Centraal)


De club is goed weggekomen, de brandstichting heeft waarschijnlijk niet het beoogde effect gehad. Een medewerker van de club ontdekte pas zaterdagochtend om 10:00 uur wat er was gebeurd. Door de hitte van het vuur is een raam van de deur gesneuveld. De brand zette verder niet door.

De camerabeelden zijn veilig gesteld door de politie en er wordt onderzoek gedaan of er een verband is met de andere branden.
Pin It
Bekeken: 736x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/