Bewoners van een huis in Castricum zijn verrast met een pakketje harddrugs in de brievenbus. Ze belden de politie nadat ze doosje kregen, met daarin een blikje, waar weer een zakje wit poeder in zat. Op het zakje staat "109 A-PHP". A-PHP is een designerdrug, ook wel flakka genoemd, die in oktober 2021 illegaal werd.

Het gebeurt vaker dat drugs fout worden bezorgd. Doorgaans opzettelijk, waarna de klant het pakketje ophaalt. Zo blijft zijn of haar adres onbekend.

De politie doet onderzoek en vraagt mensen om voorzichtig om te gaan met dit soort verdachte pakketjes. "Wij raden aan om verpakkingen met onbekende inhoud nooit verder open te maken of aan te raken!! Bepaalde stoffen kunnen ervoor zorgen dat u alleen al door het open te maken onwel kunt worden!" (foto: Politie Castricum)
Pin It
Bekeken: 281x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/