Tijdens een open dag van het Luzac College worden meerdere knallen gehoord vanuit het trappenhuis van de Singelgarage in Alkmaar. Als er vervolgens een man wegrent weten omstanders dat het toch echt schoten waren die ze hebben gehoord. De politie komt na de melding razendsnel in actie en gaat met onder meer een helikopter op zoek naar de vermoedelijke schutter.

Dat blijkt succesvol. Een 35-jarige Castricummer wordt aangehouden op het stationsplein in Heiloo. Ook het slachtoffer blijkt uit Castricum te komen. Het gaat om een 30-jarige man die, nadat hij werd geraakt, zelf naar het verderop gelegen ziekenhuis is gelopen en daar is behandeld. Ook hij wordt aangehouden. De politie onderzoekt nu de relatie tussen de twee mannen en hun rol in de schietpartij. Waarom er geschoten is, is nog onduidelijk.
Pin It
Bekeken: 2112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/