[UPDATE] Aan de Westgrasdijk in Bergen is woensdag een persleiding gebroken bij graafwerkzaamheden. Tenminste, dat dacht het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Loos alarm, bleek later.

De persleiding transporteert rioolwater uit Schoorl en Bergen naar de zuivering Geestmerambacht in Warmenhuizen. Het waterschap schakelde een bedrijf in om de breuk te repareren en zette tankauto’s in om het afvalwater uit het riool te zuigen en naar de rioolwaterzuivering te brengen. Vanwege de werkzaamheden is de Westgrasdijk afgesloten voor autoverkeer.

Bij nadere inspectie werd duidelijk dat alle maatregelen onnodig waren. Het ging niet om een breuk; er was gewoon water in het gegraven gat was gestroomd.
Pin It
Bekeken: 439x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/