Le Champion heeft vorig jaar meer dan 1,6 miljoen euro aan goede doelen gedoneerd. Dit werd mogelijk gemaakt door de vele tienduizenden deelnemers aan de sportieve evenementen van het Alkmaarse bedrijf. De Amsterdam Marathon leverde een recordbedrag op, en was goed voor bijna driekwart van het ingezamelde bedrag.

"Door het organiseren van toonaangevende sportevenementen hebben we in 2023 ruim 250.000 deelnemers in beweging gebracht", vertelt Jeroen Wouda, Senior Event Manager Le Champion. "Het afgelopen jaar hebben we belangrijke stappen gezet, waardoor we goede doelen nog meer kunnen faciliteren om fondsen te werven. Het is voor ons belangrijk om ook op deze manier onze maatschappelijke rol te vervullen. We zijn trots op het mooie bedrag en de bijdrage door onze deelnemers."

Aan alle sportevenementen die Le Champion organiseert zit een goed doel vast, waar deelnemers bij inschrijving een vrijwillige bijdrage aan kunnen doen. Sinds september werkt het Alkmaarse bedrijf samen met Supporta, zodat deelnemers een eigen actiepagina aan kunnen maken om zo meer geld op te halen.

De TCS Amsterdam Marathon bracht een recordbedrag van ruim 1,1 miljoen euro op voor kankeronderzoek door KWF Kankerbestrijding en het UMC Cancer Center Amsterdam. Dichterbij werden ook mooie, doch wat meer bescheiden bedragen ingezameld. Deelnemers aan de Wandel4daagse Alkmaar brachten zo'n 14.000 euro bijeen voor ’t Praethuys Alkmaar en de Ronde van de Westfriese Omringdijk leverde een recordbedrag van ruim 11.000 euro op voor KWF.
Pin It
Bekeken: 532x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/