De gemeente Heiloo, de politie en de regionale omgevingsdienst hebben de afgelopen drie maanden verrassingscontroles gehouden op alle bedrijventerreinen in de gemeente. Donderdag was als laatste bedrijventerrein De Oude Werf aan de beurt en ook daar bleek werden geen wantoestanden geconstateerd. "We blijven jaarlijks een integrale controle organiseren op de bedrijventerreinen in Heiloo."

Op De Oude Werf zijn zeventien bedrijfspanden gecontroleerd. Daarmee komt de teller uit op totaal 50 panden. Vorig jaar november en december zijn industrieterrein Oosterzij en het Heilooër deel van de Boekelermeer al gecontroleerd.

“Het doel van de onaangekondigde controles is om activiteiten in kaart te brengen bij panden waarbij dat onbekend is, beoordelen of bedrijven zich aan alle wet- en regelgeving houden en nagaan of er illegale- of strafbare activiteiten plaatsvinden in de panden", aldus burgemeester Mascha ten Bruggencate. “Het is belangrijk dat er wordt opgetreden tegen onveilige situaties en ondermijnende activiteiten voor een veilige en leefbare gemeente. Inwoners en ondernemers spelen hierbij, als de ogen en oren van de wijk, een belangrijke rol."

De gemeente, politie en de omgevingsdienst zijn tevreden. “Van een aantal panden die we hebben gecontroleerd was het gebruik onbekend. We hebben nu inzichtelijk wat er gebeurt in die panden. Tijdens de controles bleek dat bij de meeste ondernemers alles op orde is, de sfeer op het bedrijventerrein is dan ook goed,” vult de politie aan.

Er werden hier en daar dus wel wat dingen ontdekt, maar niks ernstigs. Het gaat om een aantal milieuovertredingen en mogelijk gebruik van ruimten in strijd met het plaatselijke bestemmingsplan. Hier wordt nader onderzoek naar gedaan.
Pin It
Bekeken: 450x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/