Werkzaamheden aan een gevel tegenover Taqa Theater De Vest in Alkmaar liepen woensdagmiddag net even anders dan voorzien. De hoogwerker raakte de feestverlichting en als gevolg daarvan kwam een deel van de buitenmuur van het theater los, met een harde klap. "Binnen dachten we wel even dat er iets instortte."

Niemand raakte gewond, maar de schade is goed te zien. "Die bouten van de feestverlichting zitten blijkbaar goed vast", stelt theaterdirecteur Noud van Geffen nuchter vast in gesprek met Streekstad Centraal. Want de bouten, díé zitten er nog in. Maar de bakstenen muur is losgekomen van de gevel en dat ziet er natuurlijk niet zo veilig uit.

"Ze zijn nu met een steiger bezig om ervoor te zorgen dat we in ieder geval veilig over straat kunnen", legt Van Geffen uit. Hoe groot de schade precies is zal dan pas duidelijk worden.

Het ongeval ging gepaard met een flink geraas. Binnen in het theater was toen nog niet duidelijk wat er aan de hand was, dus dat was schrikken. "Dat ging gepaard met een kleine gil ja", reageert Van Geffen. "We zeggen hier altijd: keep the drama on the stage, maar dat is vandaag dus even niet gelukt."
Pin It
Bekeken: 1092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/