Ze noemen zichzelf de Skimaatjes. De fanatieke sporters die elke week op de borstelbaan van Il Primo in Bergen te vinden zijn. Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook als voorbereiding op de skivakantie in die andere bergen. En met een laagje 'echte sneeuw' is dat toch net even leuker.

"Dit is toch een lot uit de loterij", vertelt skilerares Angeline Jehenson tegen onze mediapartner NH. Jehenson geeft al sinds 1989 les geeft. Dat er nu een vers laagje sneeuw is gevallen is volgens haar genieten: "Het lijkt nu nog meer op wintersport. Het is een plaatje." Ook de leerlingen genieten met volle teugen. "Je krijgt zo toch echt het wintertsportgevoel", vertelt Ypie Folkerts, die al jaren skiet bij skiclub Il Primo. "Ik doe het vooral om mijn techniek te blijven oefenen. Ik ben bijna zeventig, maar ik probeer nog wel mijn kleinkinderen bij te houden. Als dat lukt, is dat kicken."
Pin It
Bekeken: 484x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/