De schrik zit er goed in bij bewoners van de Olieslagerstraat. Vorige week was hetzelfde huis drie keer doelwit van aanslagen. Burgemeester Anja Schouten heeft besloten om de woning te sluiten. "Ik woon hier al ruim veertig jaar, en het is wel heel raar wat hier gebeurt."

Dat vertelt een geschrokken buurtbewoner aan mediapartner NH. Een andere omwonende lag al in bed toen ze weer een knal hoorde. "Mijn man was nog beneden en rende op zijn sokken naar buiten. Ik hoorde iemand in de steeg naast ons huis wegrennen. Mijn man zag daar een andere jongen achteraan rennen toen hij naar buiten ging. Hij probeerde hem te pakken, maar was net te laat."

Na de derde explosie kwam volgens de hele straat naar buiten om te kijken wat er aan de hand was. Het gezin dat in het huis woonde, is volgens een van de buurtbewoners enorm geschrokken: "Ze hebben een groot gezin en weten niet waarom de explosies op hun huis gericht zijn. Voor de zekerheid heb ik twee brandblussers in de hal staan mocht het weer gebeuren."
Pin It
Bekeken: 1430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/