In de Olieslagerstraat in Alkmaar klonk in de nacht van maandag op dinsdag een harde knal. Rond 01:50 uur stak iemand vermoedelijk zwaar vuurwerk af bij een van de huizen. Niemand raakte gewond, maar er ontstond wel een brandje. Dat hebben de bewoners zelf kunnen blussen. De dader was allang gevlogen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

De politie vraagt mensen, die wellicht iets hebben gezien van de explosie of voorafgaand verdachte situaties zagen, om zich te melden. Camerabeelden zijn ook zeer welkom. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000), Team Nationale Inlichtingen (088-6617734) of een tipformulier. Dat formulier is te vinden op de betreffende incidentpagina op politie.nl, net als een link voor het uploaden van beeldmateriaal. Het zaaknummer is 2024005904.
Pin It
Bekeken: 1276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/