De drie kunstrijders van Deen Figure Skating Alkmaar die deelnamen aan de KNSB Cup voor de B-categorieën in Groningen zijn allemaal in de prijzen gevallen. Tijdens deze tweede selectiewedstrijd voor de landelijke finale eindigde Nova Scheelings het hoogste, met een tweede plaats in de categorie Dames Junioren B.

Onder begeleiding van coach Marcus Deen reisden drie kunstrijders af naar Groningen. De 22-jarige Nova uit Castricum werd vergezeld door Katia Suris en Noa Hollenberg. Ook zij reden zichzelf het podium op.  Katia (17) uit Schoorl veroverde in de categorie Basic Novice B de derde plaats. Noa (15) uit Egmond-Binnen werd ook derde maar dan in de categorie Advanced Novice B.

"Deen Figure Skating Alkmaar kijkt vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden dit seizoen, met de finale eind maart als ultiem doel", laat de kunstrijvereniging weten. "Het team blijft streven naar excellentie en is vastbesloten om het schaatsseizoen op indrukwekkende wijze af te sluiten."
Pin It
Bekeken: 831x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/