Theater De Beun in Heiloo sluit per direct de deuren. Stichting Social Leisure (SSL) ziet zich genoodzaakt om exploitant Heiloo Actief failliet te laten verklaren. "De afgelopen maand hebben we overleg gevoerd met de gemeente om te komen tot een soepele overgang van onze medewerkers naar een nieuwe exploitant. Dit is helaas niet gelukt", schrijft het theater in een verklaring.

De Beun kampt al langere tijd met financiële problemen. Vanwege een grote huurachterstand zegde de gemeente Heiloo recent de overeenkomst op met de exploitant. De rechtbank Noord-Holland doet dinsdag uitspraak. En dat betekent de komende tijd vooral veel onzekerheid. Niet alleen voor het theater aan de Willibrordusweg, maar mogelijk ook voor buitenzwembad Het Baafje. Het bad valt ook onder Heiloo Actief.

Vorige maand kwam SSL ook al in het nieuws vanwege gesloten accommodaties. Toen werd onder andere Zwembad Duikerdel en theater De Binding gesloten. Na gesprekken werden de accommodaties ondergebracht bij Dijk en Waard Sport BV.
Pin It
Bekeken: 628x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/