Het ernstig gewonde slachtoffer van een verkeersongeval op de N245 bij Oudkarspel is overleden. Dat meldt de politie. Het gaat om een 49-jarige vrouw uit gemeente Schagen. De bestuurder van de andere auto, een 19-jarige man uit Groningen, is aangehouden voor verder onderzoek.

Woensdag rond 23:30 uur vond een harde aanrijding tussen twee auto's plaats op de kruising van de N245 met de Westelijke Randweg / Warmenhuizerweg. Een van de auto's werd in de flank gereden en knalde daarna met de achterzijde tegen een paal op een middenheuvel, om uiteindelijk tot stilstand tegen een verkeerslicht aan de kant van de weg. De bestuurster moest door de brandweer worden bevrijd en is daarna met spoed afgevoerd. De politie maakt niet duidelijk of zij ter plekke overleed, of later in het ziekenhuis.

De andere auto belandde met een in elkaar gereden voorkant verderop in de berm. De bestuurder is aangehouden voor verder onderzoek door de politieafdeling Forensische Opsporing Verkeer. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, zijn zowel de bestuurder als zijn passagier door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Beide auto's zijn weggesleept en zullen worden onderzocht om te achterhalen wat er precies gebeurde. Ook de het verkeerslichtensystem van het kruispunt ondergaan inspectie.
Pin It
Bekeken: 1521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/