Een vrachtwagenchauffeur is maandagavond overleden bij een ongeluk op het Heerhugowaardse bedrijventerrein Zandhorst. De man botste door onbekende oorzaak met zijn vrachtwagen tegen een muur. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten.

Het ongeval gebeurde maandagavond even na 23:00 uur bij een bedrijf aan de Bellstraat in Heerhugowaard. Na de aanrijding kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. Volgens onze verslaggever is het slachtoffer uit de vrachtwagen getild, maar overleed hij ter plaatse. Volgens politiewoordvoerder Koos Venema is nog veel niet duidelijk. Mogelijk is de chauffeur onwel geworden.

"Er is echt nog heel weinig bekend over de situatie", vertelt de woordvoerder aan Streekstad Centraal. De politie heeft het gebied rond het transportbedrijf afgezet met het bekende rood-witte lint. "De forensische opsporing is inmiddels ter plaatse. Het is standaard om nu eerst scenario's uit te sluiten. Gaat het bijvoorbeeld om een natuurlijke of onnatuurlijke overlijdensoorzaak. Dat weten we nog niet en willen we wel graag weten." (Beeld: RVP Media)
Pin It
Bekeken: 7784x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/