De viering van de jaarwisseling heeft in het Noordwest Ziekenhuis voor de nodige drukte gezorgd. Dat meldt woordvoerder Rinske de Wit. "In Alkmaar was er sprake van een onstuimige nacht."

Er zijn afgelopen nacht twaalf patiënten binnengebracht met vuurwerkletsel. Het gaat volgens het Noordwest Ziekenhuis om letsel aan ogen, handen en aangezicht. "Bij een van deze mensen is sprake van veel ernstig letsel", benadrukt de woordvoerder. Er zijn op de Alkmaarse Spoedeisende Hulp geen patiënten met een alcoholvergiftiging opgenomen.


Naast de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) in Alkmaar heeft het Noordwest Ziekenhuis ook een SEH in Den Helder. Daar zijn vier vuurwerkslachtoffers binnengekomen met letsel aan ogen, hand en aangezicht. Ook zijn in Den Helder twee dertigers opgenomen met een alcoholvergiftiging.


Pin It
Bekeken: 2954x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/