Als het aan Senioren Dijk en Waard ligt krijgt de gemeente snel een nieuwe wethouder. Een waardige opvolger voor partijgenote Annette Groot, die haar functie eerder deze maand neerlegde. Haar opvolgster heet Ester Leibbrand. Iemand met de voeten aan de grond in Heerhugowaard en Langedijk en daarnaast een prima netwerk in de landelijke politiek. "To the point, maakt makkelijk contact en heeft een gezonde ambitie: dat is Ester in het kort."

Haar politieke partij verklaart dan ook 'trots' op haar te zijn en toont zich tevreden met de voordracht van Leibbrand. Eerder leek de opvolging van Annette Groot wel voor wat hoofdbrekens te zorgen bij Senioren Dijk en Waard. Met Groot, die om gezondheidsredenen stopte, verloor de lokale partij een wethouder met relevante dossierkennis, onder meer als het ging om het Recreatieschap Geestmerambacht.

De voordracht van Ester Leibbrand moet nog wel worden goedgekeurd door de gemeenteraad van Dijk en Waard. Die zal op dinsdag 23 januari besluiten of Leibbrand inderdaad de opvolger van Groot mag worden. Senioren Dijk en Waard benadrukt Leibbrands verbondenheid met de regio: "Ester heeft jarenlang in Heerhugowaard gewoond. Sinds kort woont ze in Noord Scharwoude."
Pin It
Bekeken: 613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/