Een ongeluk ziet er al gauw zorgwekkend uit. En dat is zeker zo als er water in de buurt is. Met die wetenschap zijn hulpdiensten ook al snel extra alert. Want een auto die te water raakt, dat is wel een situatie die extra aandacht van professionals vraagt. Zo'n situatie werd gelukkig voorkomen in Zuidschermer - maar oplettende automobilisten waarschuwden niettemin massaal de hulpdiensten.

De situatie was als volgt: een automobilist raakte van de weg af en belandde tegen een boom. Daarmee was wel voorkomen dat zijn auto in het water eindigde, maar dat wisten de hulpdiensten natuurlijk niet. Een en ander gebeurde langs de Westdijk (N244) bij Zuidschermer.

De automobilist kwam vanuit de richting Alkmaar toen het door onbekende oorzaak misging en tegen een boom tot stilstand kwam, verklaren getuigen. Een betrokkene is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Westdijk werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.
Pin It
Bekeken: 1336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/