Afgelopen weekend werd de finale van het Open Expert Woldhuis Kampioenschap Tokken van Dijk en Waard gehouden. In een afgeladen Café de Swan werd fanatiek gestreden om de lokale titel voor 2023. De winnaars van de hoofdprijs werden Roy Rietbergen en Fabian van Stralen. Het puntenklassement werd gewonnen door Jeannette Bethlehem en Jolanda Duijn.

Dit jaar werd het Dijk en Waardse kampioenschap tokken voor de tweede keer gehouden. De combinatie van Mens erger je niet en kaarten bleek weer razend populair, en er waren meer deelnemers dan de eerste keer. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd tokken kampioenschap. (tekst gaat door onder de foto)

De Swan was afgeladen tijdens het kampioenschap tokken (foto: Dijk en Waard Events)


Titelwinnaars Roy en Fabian kregen een grote beker en een waardebon van 250 euro. De nummers twee en drie waren de koppels Dora Munter en Anka van Toren, en Carola Molenaar en Joke Cretier. De poedelprijs ging naar Theo Dekker en Lissy de Man. (foto's: Dijk en Waard Events)
Pin It
Bekeken: 627x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/