In Alkmaar gaan bruggen open en dicht, zonder dat er boten langskomen. Niets geks aan de hand; Stadswerk072 inspecteert de elektrische systemen van de beweegbare bruggen in eigen beheer volgens de NEN3410 standaard. Stadswerk hoopt dat iedereen begrip heeft voor het misschien even moeten wachten bij een brug.

"Gisteren is begonnen met inspectie van de bruggen. Dat duurt in ieder geval nog deze week. Mocht het dan nog niet helemaal klaar zijn kan er in week 50 uitloop zijn", legt Michelle Mooij van Stadswerk uit. "We zijn begonnen met alle binnenstadsbruggetjes, alle kleine bruggetjes in de binnenstad. Vanaf vandaag doen we de grote bruggen in Alkmaar." Daar horen de Leeghwaterbrug en de Huiswaarderbrug overigens niet bij, die zijn van de Provincie. De spoorbrug over het Noordhollandsch Kanaal is in beheer van ProRail.

Tot nu toe lijkt er weinig loos. "We hebben nog geen rapportage binnengekregen, maar als er hele gekke dingen uit de inspectie zijn gekomen dan hadden we het wel gehoord."
Pin It
Bekeken: 514x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/