Zelfs burgemeester Lars Voskuil werd verwend en dat tekende de feestelijke ontvangst van Sinterklaas in Bergen. De goedheiligman kwam weliswaar een dag eerder al aan in Egmond aan Zee en zondagmorgen nog in Egmond-Binnen, voor Bergen nam hij op zondagmiddag alle tijd. Met een klassieke koets getrokken door twee paarden reed de Sint door de oude kern van Bergen. "Ik vind geen groter feest dan híér te komen!"

Streekstad Centraal nam de Sint wat werk uit handen en vroeg aan de toegestroomde kinderen wat zij het liefste in hun schoen zouden krijgen. Aan mooie verlanglijstjes geen gebrek in het dorp, al bleek nog niet iedereen er al helemaal uit te zijn: "Nog helemaal niks..." En of de andere wens, een ijsje in de schoen, technisch mogelijk is moet één dezer dagen aan een Bergense haard blijken.

"Allemaal lieve, leuke, gezellige kinderen", vond Sinterklaas. Ook de kinderburgemeester hoeft geen zakje zout te vrezen, de Sint had niets dan complimenten. "Ik hoor eigenlijk ook alleen maar goede geluiden over de grote burgemeester", voegde de goedheiligman nog toe. Tot grote opluchting van burgemeester Voskuil.
Pin It
Bekeken: 683x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/