Egmond-Binnen werd op zondag wakker met vuur, een oranje gloed, veel rook. Rond 6:00 's ochtends werd de brand ontdekt door een voorbijganger. Daarna volgde een spannende ochtend, ook voor de brandweer. De risico's waren groot.

"Iemand die hier op de randweg reed, zag vlammen", zegt woordvoerder Evelien Tromp van de veiligheidsregio tegen mediapartner NH Nieuws. De brandweer ging snel naar het bungalowpark en trof een uitslaande brand aan in een van de vakantiehuisjes.

Er kwamen acht wagens ter plaatse, maar de brandweer kon niet voorkomen dat het vuur oversloeg naar de omliggende huisjes. "Het was heel erg lastig om hier voldoende water te krijgen om de brand te blussen", zegt Tromp. "Omdat hierin de directe omgeving niet veel open water is." Het duurde daarom even voordat het blussen op gang kwam.

De brand was rond 8.00 uur onder controle, waarna er nog een paar uur is nageblust. Er waren geen bewoners thuis ten tijde van de brand, maar de ravage op het bungalowpark is groot. Een bewoner vertelt aan NH dat hij net een jaar aan zijn huisje heeft getimmerd.
Pin It
Bekeken: 870x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/