Taqa Theater De Vest in Alkmaar mag dan de naam dragen van de stadsomwalling ofwel 'veste', een gesloten bastion is het stadstheater allerminst. Dat mag Alkmaar aan den lijve ondervinden tijdens 'Vest in de Stad', want dan komen theatervoorstellingen die anders binnen in het theater plaatsvinden, naar buiten, de stad in. 'Vest in de Stad' vindt plaats op zondag 22 oktober.

Streekstad Centraal bezocht de voorbereidingen, want voor dit bijzondere spektakel moet natuurlijk wel worden gerepeteerd. Zo onderzoeken dansers hoe ze een langer stuk het best kort, en in een andere setting dan gebruikelijk, over kunnen brengen. "Ik denk dit beter is, dan heeft dit moment veel meer emotie", horen we: de precieze uitvoering ligt nog niet vast maar wordt afgestemd op wat er mogelijk is.

Een deel van de voorstellingen vindt echt buiten plaats, maar ook de Grote Kerk zal worden gebruikt als locatie voor Vest in de Stad. Op de website van theater De Vest is het programma en een plattegrond met theaterlocaties te raadplegen. Vest in de Stad duurt zondag 22 oktober van 13:00 tot 17:00 uur. Alle optredens zijn gratis.
Pin It
Bekeken: 521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/