De oorzaak van de schuurbrand in Broek op Langedijk is waarschijnlijk niet meer te achterhalen. Dat heeft een politiewoordvoerder gezegd. In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 september brak brand uit aan de Prinses Irenestraat. Vijf schuren werden daarbij in de as gelegd.

In dit deel van Broek op Langedijk staan schuren dicht op elkaar. Hierdoor was het blussen voor de brandweer niet eenvoudig. De afgelopen week heeft de politie onderzoek gedaan naar de brand. Maar inmiddels is het dossier gesloten. Bij de Langedijkse brand gingen namelijk niet alleen schuren, maar ook de nodige sporen in vlammen op. "Het is niet duidelijk of er opzet in het spel is. In ieder geval hebben we niemand als verdachte aangemerkt", benadrukte wijkagent Stefan Govaard eerder.
Pin It
Bekeken: 1054x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/