De band Blanko speelt op zaterdag 16 september in de Cultuurkoepel in Heiloo. Vanaf 20:15 uur brengen de muzikanten een ode aan Talking Heads. Hits als Once In A Lifetime en Slippery People, ze komen allemaal voorbij.

Talking Heads stond bekend om hun mix van pop, rock en funk. Vanaf de eerste single Psycho Killer is het raak. De New Yorkse groep scoort vele hits. Vaak met maatschappijkritische teksten. De muzikanten hadden een grote invloed op andere bands, waaronder Radiohead, U2 en de Red Hot Chili Peppers.

Blanko bestaat uit elf muzikanten, waaronder voormalig 3JS-lid Jan de Witte. Gezamenlijk wordt gezongen, gespeeld, gedanst en gerend. Een kaartje voor het optreden in de Cultuurkoepel kost 25 euro. Meer informatie is te vinden op de website cultuurkoepelheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 656x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/