De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Zo ook Arjan Brammer. Arjan Brammer is sinds april 2022 algemeen directeur van Brouwerij Egmond. Naast de dagelijkse leiding gaat Brammer ervoor zorgen om de groeiambities en strategie voor de komende jaren verder vorm te geven. Arjan was eerder werkzaam voor de Sligro Food Group en The Heineken Company. Hij wil samen met zijn enthousiaste team bouwen aan een gezonde toekomst voor de enige brouwerij in Nederland die op biologische wijze Benedictijner Abdijbieren brouwt. Proef je de smaak van Egmond in het bier? Welk biertje is de favoriet van Arjan? En wie ‘saboteert’ de podcast door het brandalarm af te laten gaan?

Benieuwd naar meer vragen en natuurlijk de antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2202x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/