Dinsdagavond heeft het algemeen bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in Heerhugowaard het nieuwe dagelijks bestuur benoemd. Jos Beemsterboer (BBB), Klazien Hartog (Groen, Water & Land), Arnold Langeveld (VVD), Marjan Leijen (PvdA) en Simon Ruiter uit Grootschermer (Geborgde zetel, ongebouwd) zijn de vijf hoogheemraden voor de komende vier jaar. Tevens werd stilgestaan bij het uittreden van Rob Veenman, Siem jan Schenk en Saskia Borgers.

Na de waterschapsverkiezingen van 15 maart heeft de lijsttrekker van de grootste partij, Jos Beemsterboer, het initiatief genomen om een nieuw dagelijks bestuur te formeren. Dinsdagavond ging het algemeen bestuur akkoord met de voordrachten. Samen met dijkgraaf Remco Bosma zullen Beemsterboer zelf, Klazien Hartog, Arnold Langeveld, Marjan Leijen en Simon Ruiter het dagelijks bestuur van HHNK. Beemsterboer, Langeveld en Ruiter zijn nieuw toegetreden.

Het programma van de vijf coalitiepartijen heet 'Water verbindt' en beschrijft op hoofdlijnen waar het bestuur zich de komende periode voor gaat inzetten. "Met dit coalitieprogramma zetten we in op een actief beleid op basis van verantwoordelijkheid, met een gebiedsgerichte aanpak om optimaal gebruik te kunnen maken van lokale kennis en ervaring, toekomstgericht en duurzaam. Zo kunnen wij ons gebied bewoonbaar en werkbaar houden voor inwoners en bedrijven, agrariërs en natuurbeheerders, tegen maatschappelijk zo laag mogelijke kosten", aldus het nieuwe dagelijks bestuur.

Het programma is te vinden op hhnk.nl/dagelijks-bestuur.
Pin It
Bekeken: 1717x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/