Het onderzoek naar de oorzaak van een autobrand op de Potgietersweg in Heiloo zal nog enige tijd duren. Dat laat de politie weten. Een geparkeerde auto op de Potgietersweg kreeg vrijdagavond 21 april iets brandbaars naar binnen via een kier in het raam.

Door de brand raakte de binnenkant van de auto flink beschadigd. Het is niet bekend wat er precies naar binnen is gegooid. "Het onderzoek is nog in volle gang en we vragen getuigen om zich te melden", vertelt politiewoordvoerder Joey Brink aan Heiloo Centraal. Ook hoopt Brink dat mensen met camerabeelden zich melden.

De politie is bereikbaar via 0900-8844 en het online formulier op politie.nl. Het is ook mogelijk om anoniem informatie te delen. Dat kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/