Gisteren scheen dan toch weer even de zon. Dat kwam goed uit, want sinds gisteren is ook Het Baafje in Heiloo weer open. En met dat zonnetje bleef het zwembad ook niet bepaald leeg. Er kwam namelijk 400 tot 500 man bij de openingsdag. Ook de 9-jarige Lise Meijer uit Heiloo kwam al snel een frisse duik nemen. Zelfs zo snel dat ze als eerste zwemster in het water plonsde en zo officieel het nieuwe zwemseizoen inluidde.

De medewerkers zeggen ook dat het leuk is om de blije zwembadgangers weer te zien. "Van twee kanten is dit ontzettend leuk. De mensen zijn blij dat ze weer buiten kunnen zwemmen, wij zelf zijn ook heel enthousiast want hier doe je het voor", zegt Jan Oostindie manager van zwembad Het Baafje.

Tijdens warme zomerdagen kan het bezoekersaantal oplopen tot wel 3.000. Nu is het weer nog niet exact waar op gehoopt was voor deze tijd van het jaar, maar valt het bezoekersaantal van deze eerste dagen niet tegen. "Gezien het weer is het nog wel redelijk, we hadden op mooier weer gehoopt, maar het is niet anders", laat Jan aan Heiloo Centraal weten.

Dat het nog niet bepaald weer is voor de korte broek maakte de 9-jarige Lise niet uit, zo geeft Jan aan. "Ze stond hier al als eerste voor de poort, ze had gewoon zo veel zin om te zwemmen." Het zwemseizoen zal duren tot 10 september. (foto: Het Baafje)
Pin It
Bekeken: 734x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/