Wie gisteravond in de binnenstad van Alkmaar was, zal het niet zijn ontgaan: het was druk en dat had te maken met de huldiging van jong-AZ. Vandaag heeft de gemeente bekend gemaakt dat het aantal toeschouwers op 3.000 wordt geschat. Niet verwonderlijk dus dat er nog flink wordt nagepraat over het feest.

Tijdens de huldiging speldde burgemeester Anja Schouten alle spelers van AZ onder de 19 een speld op, de 'Zilveren Sportspeld'. Uiteraard werd ook de beker waar het allemaal om was gegaan getoond. Een verslag van de huldiging is terug te kijken op Alkmaar Centraal.

Voor omwonenden was de huldiging het derde grote spektakel in drie dagen, na Koningsnacht en Koningsdag. Burgemeester Anja Schouten bedankte de buurtbewoners vandaag dan ook nog eens uitdrukkelijk voor hun begrip.
Pin It
Bekeken: 1833x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/