De politie in de regio kijkt positief terug op Koningsdag. Helemaal zonder incidenten verliep de oranje feestdag niet, met name in het bomvolle Alkmaar. Agenten verrichtten in de stad tien aanhoudingen, waarvan de meeste 's avonds in verband met openbare dronkenschap, verstoring van de openbare orde, baldadigheid of vernieling.

De eerste twee aanhoudingen hadden niets met alcohol of (te) uitbundig feesten te maken. Eind van Koningsochtend is een 21-jarige snorfietser uit Alkmaar op het Verdronkenoord betrapt op rijden zonder helm. Hij bleek ook geen rijbewijs te hebben en zich niet te kunnen identificeren. Rond 18:00 uur werd een 14-jarige snorfietser uit Alkmaar aangehouden voor het niet tonen van zijn ID.

Daarna zijn een 72-jarige Obdammer op de Marktstraat aangehouden voor openbare dronkenschap en een 26-jarige Alkmaarder op de Paardenmarkt vanwege vernieling. Een 25-jarige man uit Zuid-Scharwoude moest rond 19:45 uur met de politie mee vanwege vandalisme aan de Vlaanderhof en eventjes na 21:00 uur zijn een 31-jarige man en een 39-jarige vrouw uit Alkmaar opgepakt voor verstoring van de openbare orde op het Waagplein. Een 55-jarige Utrechtenaar werd daarna ingerekend voor hetzelfde vergrijp. Tot slot is rond 00:35 uur een Alkmaarder van 40 jaar geboekt voor baldadigheid, openbare dronkenschap en niet tonen van identiteitsbewijs.
Pin It
Bekeken: 2001x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/