Dit jaar een bijzondere lintjesregen in Heiloo, want liefst zeven dames zijn benoemd zijn tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Mascha ten Bruggencate speldde de decoraties op tijdens de drukbezochte lintjesregen in de Witte Kerk. De burgemeester zei dat huldigingen altijd heel bijzonder zijn, maar dat het decoreren van zeven dames, waarvan twee zussen, wel heel speciaal is. “Het is vandaag een beetje Koninginnedag, op deze dag voor Koningsdag!”

Mevrouw Thecla Zoon – Bolten (73) werd onderscheiden omdat ze zich al 50 jaar inzet ten behoeve van de leden- en financiële administratie van voetbalvereniging HSV te Heiloo. Dit doet zij samen met haar zus, die vanmorgen ook is onderscheiden.

Mevrouw Yvon Pronk – Bolten (70) is samen met haar zus al meer dan 48 jaar actief voor de voetbalvereniging HSV; als jeugdleidster en op de ledenadministratie. Ze is vraagbaak voor bestuur, leiders en alle leden. Ze coördineert om de week op zondag het wedstrijdsecretariaat. Ze vervult haar taken belangeloos en bescheiden, maar is van enorme waarde voor HSV.

Mevrouw Marian Ursem - van Velzen (74) werd ook onderscheiden voor haar vrijwilligersactiviteiten bij HSV. Ze is als gastvrouw in de bestuurskamer al meer dan 15 jaar het visitekaartje van de voetbalvereniging. Ook heeft zij veel betekend in haar rol als patiëntenvervoerder binnen het Noordwest Ziekenhuis te Alkmaar, als vrijwilliger voor de Zonnebloem in Heiloo en ze heeft haar steentje bijgedragen voor Shantykoor de Zâalnêelden.

Mevrouw Marianne Corne – Bakker (73) zet zich al vele jaren in als
mantelzorger voor veel mensen. Burgemeester Ten Bruggencate: ‘‘Deze bijzondere vrouw maakt het verschil voor veel mensen door alle tijd, liefde, aandacht en een luisterend oor te bieden, of zoals een van de aanvragers het schreef: zij is een van de fijnste cadeaux in mijn leven.”

Mevrouw Mariet Mooiweer – van Bart (74) is al jaren vrijwilligster voor alle statushouders/vluchtelingen in Heiloo. Ze ondersteunt de statushouders daar waar ze kan op vele gebieden en helpt hen op weg naar een nieuwe toekomst. Ze organiseert leuke uitstapjes voor de kinderen en heeft een fietsenplan opgezet. Ze zet zich daarnaast ook al jaren in voor de Protestantse Gemeente Heiloo en de Ter Coulster cantorij. Ze was voorzitter van de beroepingscommissie toen de vacature voor predikant vervuld moest
worden.

Mevrouw Jeannette de Groot – Banen (65) is al lange tijd vrijwilliger van
Vluchtelingenwerk en daarna voor Heiloo voor Elkaar. Ze is vaak aanwezig bij de naturalisatieceremonies op het gemeentehuis, omdat zij de gezinnen al langer begeleidt. Ze organiseert van alles om mensen aan elkaar te verbinden; bijvoorbeeld de jaarlijkse vredesmaaltijd of taallessen in de bibliotheek.

Mevrouw Ina Hoogeboom – Wassenaar (66) zet zich al heel lang in voor de RK Parochie Bron van Levend Water in Heiloo. Ze verzorgt al meer dan 25 jaar de administratie van de begraafplaats en is vast aanspreekpunt voor de uitvaarten. Ze is onder meer initiatiefneemster voor een gedenkplaats voor overleden kinderen, een urnenzuil en een gedenkveld. Naast haar activiteiten voor de begraafplaats heeft ze ook veel betekend als vrijwilliger in de bibliotheek van Heiloo en als vrijwilliger bij de Bibliotheek aan Huis in woonzorgcentra De Loet en Overkerck. (foto: Vincent de Vries)
Pin It
Bekeken: 712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/