AZ Onder 19-speler Kees Smit staat maandagavond met zijn ploeggenoten in de finale van de prestigieuze Youth League. Uiteraard is zijn familie vanuit Heiloo afgereisd naar het Zwitserse Genève om Kees te zien schitteren in de eindstrijd tegen Hajduk Split.

De familie Smit is per auto afgereisd naar Zwitserland om Kees hopelijk met de trofee in zijn handen te zien. "We gaan vaak kijken, maar dit is natuurlijk helemaal uniek", zegt oma Smit tegen mediapartner NH. De vriendin van Kees hoopt dat de middenvelder net zoals in de kwartfinale tegen FC Barcelona weer het net weet te vinden. "Hij zei dat hij er vooral heel veel zin in heeft en dat hij geen druk voelt. Hij heeft beloofd dat hij weer een goal voor ons zou maken."

Sinds de oprichting van de baby Champions League in het seizoen 2013/2014 bereikte nooit eerder een Nederlandse ploeg de finale. AZ deed dat door topteams als Barcelona en Real Madrid op overtuigende wijze uit te schakelen.
Pin It
Bekeken: 878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/