De Taverne in Bergen organiseert ook deze Koningsnacht en Koningsdag optredens. Op de inleidende woensdagavond treedt de band Den Drommel en op Koningsdag zelf Uncle Harry's Punch.

De inleidende salvo's starten om 20:00 uur met Rock 'n Dance DJ Harrie. Aansluitend gaat het dak eraf met Den Drommel. De Warmentuutse band trekt al meer dan 25 jaar door de wijde regio met 'verdendrommelde' covers. De vijf bandleden zijn muzikanten in hart en nieren en spelen met enthousiasme en vuur. De vermaarde uitvoering van 'Dead Flowers' is een ware YouTube hit. Daarna is de beurt weer aan DJ Harrie.

Donderdag begint Uncle Harry's Punch om 18:00 uur. Onder het motto 'spelen tot je er bij neervalt' brengen ze nummers van onder andere ZZ Top, Aerosmith, Black Crowes, Billy Idol en The Rolling Stones.

Entree is gratis. Meer op tavernebergen.nl.
Pin It
Bekeken: 1009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/