Reyn Gaarthuis uit Egmond heeft zondag in Hoorn op overtuigende wijze zijn bokspartij tijdens de nationale jeugddag voor boksers gewonnen. De 14-jarige debutant van Boksclub De Groot won niet alleen zijn eigen partij, maar ook de prijs voor de mooiste stijl. "Al met al een prestatie om trots op te zijn!", vindt Joost de Groot van de boksclub in Egmond aan den Hoef.

Reyn versloeg zijn eerste tegenstander met lange stoten afwisselend hoog en laag.  In de tweede ronde plaatste hij een paar rake bodyshots waardoor zijn opponent zijn concentratie niet kon vasthouden en in de derde ronde domineerde hij wederom.

Reyn en zijn broer Toon Gaarthuis komen zaterdag 20 mei in actie op een bokstoernooi van Boksclub Vargas te Enkhuizen. Het derde talent van De Groot, Roel Abbo uit Langedijk, stapt in juni weer in de ring.

Boksclub De Groot werkte samen met boksteam De Ring in Oostzaan, maar de hoofdtrainer ging met pensioen, waardoor de Egmondse club op zoek moest naar een nieuwe partner. Dat werd ABOV te Hoorn. Onder het motto ‘niet lullen maar boksen’ profiteren de wedstrijdboksers en trainers sinds 1 januari wederzijds van hun samenwerking.
Pin It
Bekeken: 688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/