Normaal nemen de burgemeester en de wethouders deel aan de diverse herdenkingen op 4 mei, maar burgemeester Anja Schouten staat er nu even alleen voor. Daarom vraagt ze de Alkmaarse gemeenteraad om leden die willen deelnemen aan de herdenkingen in Alkmaar, De Rijp, Stompetoren en Oudorp / Sint Pancras.

"In de huidige situatie met alleen de burgemeester als bestuurder zou het fijn zijn als leden van de gemeenteraad representatieve taken zouden willen delen", staat in een raadsinformatiebrief. "Graag verneem ik van u of er raadsleden zijn die de bestuurlijke rol van de wethouders dit jaar willen invullen, te weten de kranslegging en of herdenkingsrede."

Ondanks haar drukke agenda, er wordt onder andere vooruit gewerkt naar de installatie van de nieuwe coalitie en wethouders, maakt burgemeester Schouten tijd vrij voor leuke en ook minder leuke bezoekjes. Zo was ze tijdens Pasen op bezoek bij de Oekraïens orthodoxe parochie in de Sint Laurentiuskerk en liet ze zich in de wijk zien na het tragische overlijden van het meisje Lily. Een gebeurtenis die haar extra raakte omdat ze daar is opgegroeid. De komende weken gebeurt er veel dus zullen raadsleden vaker bij moeten springen om als gezicht van de gemeente te fungeren.
Pin It
Bekeken: 1363x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/