De Broekerveiling, het Poldermuseum, de stolpboerderijen van Veenhuizen: er is best wat te zien in Dijk en Waard. Toeristen die in de gemeente overnachten betalen echter maar 1 euro toeristenbelasting per nacht. Daarmee is Dijk en Waard, samen met de gemeente Koggenland, de goedkoopste van Noord-Holland.

Dat blijkt uit onderzoek van Bungalowparkoverzicht.nl. Deze website inventariseert elk jaar de tarieven van toeristenbelasting in Nederland. Dijk en Waard is dus goedkoop, het gemiddelde in Nederland ligt op 2,16 euro. Dat is ook ongeveer wat je kwijt bent in Bergen (2,10 euro) en in Heiloo (2,05 euro). Alkmaar is iets duurder met een toeristenbelasting van 2,56 euro per nacht. Maar dat is nog niets vergeleken met wat je in Amsterdam betaalt: 12,12 euro per nacht.

De tarieven van alle gemeenten in Nederland zijn na te gaan op Bungalowparkoverzicht.nl.
Pin It
Bekeken: 1171x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/