Twee mannen die in 2016 een kwetsbare vrouw dwongen om in Alkmaar als prostituee te werken, hebben in hoger beroep 24 en 30 maanden cel gekregen. Daarnaast moeten ze het slachtoffer 49.000 euro schadevergoeding betalen. De celstraf is aanzienlijk korter dan de oorspronkelijke straf, omdat ze werden vrijgesproken van verkrachting van een andere vrouw.

Het gaat om een typische 'loverboy' zaak. De 38-jarige Nourdin M. uit Alkmaar verleidde het slachtoffer, een vrouw met het syndroom van Asperger, en begon een relatie. Hij hield haar voor dat hij kinderen met haar wilde en ze trok bij hem in. Een gezin stichten zou een stuk sneller gaan als ze sekswerk zou verrichten, stelde M. De vrouw ging akkoord en ontving klanten op hun slaapkamer. Ook gaf ze toegang tot haar bankrekening. M en een handlager regelden advertenties, klanten en de financiën. Na enige tijd begon het misbruik. M. maakte de vrouw wijs dat ze schulden had en die moest ze aflossen, anders werd ze geslagen en opgesloten. De uitbuiting begon in juli 2016 en duurde tot september 2017.

M. en zijn handlanger kregen in 2019 respectievelijk 4 en 3 jaar celstraf, ook vanwege misbruik van een vrouw terwijl ze invloed van drank en drugs was. Ze gingen in hoger beroep. Het Gerechtshof achtte de mensenhandel en ontucht bewezen, maar sprak het duo wel vrij van verkrachting. Ook hield het hof rekening met de overschrijding van de redelijke termijn voor vervolging. Het Openbaar Ministerie was overigens ook in hoger beroep gegaan, maar juist omdat het de straffen te laag vond.
Pin It
Bekeken: 1661x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/